Мартин Чой пробяга 20 км в маратона на София за благотворителна кауза

Общи 13 октомври 2014 | Speed-Press.com A- A+ 17250 посещения | без коментари

Най-добрият български състезател по мотоциклетизъм Мартин Чой се включи в маратон „София“ с благотворителна кауза. Той пробяга дистанцията от 20 км, като за всеки изминат километър неговият спонсор - бензиностанции ЕКО, ще дари по 50 лв. на центъра за деца с аутизъм „Тацитус“. В каузата се включиха и над 40 служители от ЕКО, както и директорът на центъра - г-жа Мина Ламбовски, които участваха в маратона в различни дистанции. Така сумарно пробяганите километри от участниците в благотворителната инициатива са 265 и съответно сумата, която бензиностанции ЕКО ще дарят на „Тацитус“, е 13 250 лв.
„Вярвам, че тази сума ще е достатъчна да промени живота на поне едно дете с аутизъм. С моя спонсор ЕКО решихме да участвам и на маратон Атина, заедно с още няколко служители от компанията. Така още веднъж ще покажем нашата съпричастност към децата с аутизъм и ще добавим още средства към дарението“ – сподели Мартин Чой.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте