Малък, но впечатляващ

Общи 18 септември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8265 посещения | без коментари

На автосалона във Франкфурт Kia представи новия Kia Picanto 1.0 LPG. Допълнително към 35-литровия бензинов двигател в багажника е монтирана и газова уредба с обем 27 литра. Двигателят е изграден на базата на еднолитровия трицилиндров от серията „Kappa”, но е и леко модифициран: мощността на модела LPG е 67 вместо 69 к.с., а въртящият момент възлиза на само 92 вместо 95 Нм. Предвид разхода от 6,2 литра газ на 100 км пробегът на LPG-Picanto достига до 400 км.
Водачът на автомобила може по всяко време да избира и превключва между двата типа задвижване. Газовата уредба заема мястото, предназначено за резервна гума – затова и е добавен комплект за ремонт на гуми. Моделът LPG на Kia Picanto е с близо 2000 лева по-скъп от чисто бензиновия. Цената на тривратка, оборудвана с най-елементарната линия „Attract“, е приблизително 19 000 лева, а най-луксозната линия „Spirit“ скача на близо 25 000 лева (цените са за Германия, българските още не са обявени). Петвратка с газова уредба от линията „Spirit“ ще струва най-малко 22 500 лв.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте