Карбонова „кожа“ за Huayra струва почти колкото S-Класа

Общи 16 октомври 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7890 посещения | без коментари

Pagani Huayra може и да е прекалено класен, за да се предлага от онлайн конфигуратор, но дори и суперавтомобил за 700 к.с. си има списък от опции.
Сама по себе си суперколата е с базова цена от 1 056 000 евро. Срещу това евентуалният купувач получава 6,0-литров битурбо AMG V12 с макс. мощност 700 к.с., достатъчни да ускорят модела за 3,2 сек и той да постигне макс. скорост от 378 км/ч.
Стандартно Huayra върви със 7-степенна автоматизирана механична трансмисия, карбон-керамични спирачки и ауспуси от титан. За всичко повече от това купувачите ще трябва да бръкнат много дълбоко в джобовете си.
Най-скъпата опция е карбоновата каросерия, която излиза около 112 000 евро. Смятаме, че за тези пари можете да се сдобиете с повече от приличен автомобил. Голият карбон е още по-скъп, независимо къде го искате по колата си. Видимата декорация с него струва прибл. 900 евро.
Ако камерата за обратно виждане за нов Mercedes-Benz S-Класа, да речем, струва малко под 1000 лв. за България, при Huayra тази опция излиза около 5000 евро, иначе казано – десет пъти по-скъпо.

 
Ключови думи:   Pagani
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте