Камера, достойна и за автомобилен екшън

Общи 28 май 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10175 посещения | без коментари

Знаете ли, че повечето сензорни камери, които ни снимат, когато шофираме с превишена скорост, са направени от Sony? Ето че вече можем да използваме подобни и просто за забавления. Искате да запишете подвизите си на мото трасето, при това, без да получите после „честитки“, офроуд прехода си, екшъна с маунтийнбайка ви или някое друго екстремно преживяване? На помощ идва новата Action Cam HDR-AS100VR. Това, че е удобна за носене, не й пречи да снима Full HD, а тънкият й дизайн няма да наруши аеродинамиката на превозното средство, на което сте я монтирали.
Тя е водоустойчива, не се страхува и от слънчевите лъчи, можем да я контрулираме с дистанционно, закрепено с каишка като часовник на ръката си, за да ни е по-удобно да караме велосипеда или ATV-то, а защо не и сърфа. Именно с такава единственият български RedBull атлет Веселин Овчаров засне великолепни кадри от парапланера си.
Разполага с вграден GPS, който показва не само точката, в която се намираме в момента, а и моментната скорост и разстоянието. Това е и единствената екшън камера, която стабилизира изображението. Снабдена е и с безжично дистанционно, така че да можем да управляваме до пет различни камери едновременно и да ги синхронизираме.
След заснемане редактирането на вашето видео е забавно и лесно с безплатния PlayMemories Home софтуер за Windows или Mac. Можете дори да отбележите вашите приключения на картата с Map Views, който очертава маршрута ви. PlayMemories Home ви позволява да обедините до четири видеа и да редактирате кадрите, заснети в режим на запис с висока скорост, за да създадете отделно видео с GPS наслагване на кадри.
Планиран като ъпдейт за потребителите за лятото на 2014 г., видео стриймингът на живо ще позволи на притежателите на Action Cam да споделят преживяванията си в реално време. Камерата предава live видео излъчване безжично към вашия смартфон, който прехвърля кадрите в интернет. Сега всеки може да сподели момента - в реалното време на неговото случване.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте