"Изпуснаха" в нета рестилираният Volkswagen Tiguan

Общи 04 февруари 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4110 посещения | без коментари


На Женевския автосалон, който е в началото на март ще има седем премиери на групата Volkswagen, сред които и на рестилирания Tiguan. Единствената официална фотография на новата версия беше "изпусната" на сайта на производителя преждевременно и в момента е свалена оттам. Но и този кадър е достатъчен за да добием представа за фейслифта на колата.

Напоследък Tiguan остана сред малкото модели на волфсбургци, запазващи старата дизайнерска стилистика. Фейслифтът, обаче, е направен в духа на доста по свежия нов Tuareg и като цяло модернизираният Tiguan е получил доста по-малко "паркетен" вид от досегашния, като по излъчване се приближава към по солидните всъдеходи.

За обновената версия, както и преди се предлагат два вида брони - на снимката вляво е всъдеходната версия Track&Field, а отдясно по-"гражданската" - Sport&Style.

От техническа гледна точка особени промени не се очакват. Кросовърът ще има задвижване 4х4 с междуосов съединител Haldex, включващ в работа задния мост при нужда след електронна команда от компютъра на колата. Двигателите ще се познатите вече 1.4 TSI MT - 150 к.с., 2.0 TDI AT - 140 к.с. и 2.0 TSI AT - 170 к.с.

 
Ключови думи:   amp, haldex, mt 150, tdi, volkswagen
 

Дрифт битка Дрифт битка
04 февруари 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте