Замразено до черно M3 Coupe за Щатите

Общи 13 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 9245 посещения | без коментари

Североамериканското подразделение на BMW съобщи, че пуска в продажба в Съединените Американски Щати нова лимитирана серия Frozen Black Edition M3 Coupe, от която ще бъдат произведени само 20 екземпляра.

Срещу малко под 80 000 щатски долара, бъдещите собственици на замразеното до черно M3 Coupe ще получат суперспортен автомобил с наистина впечатляващ и уникален екстериорен цвят, деветнадесетцолови джанти със спортни гуми, боядисани в червено спирачни апарати, черни накрайници на изпускателната система, интериор с черна кожена тапицерия и констрастиращи червени шевове и други.

За задвижването на BMW Frozen Black Edition M3 Coupe се грижи четирилитров, V-образен, осемцилиндров двигател с максимална мощност от 414 конски сили. Автомобилът е в състояние да се ускори от 0 до 96 км/ч за 4.5 секунди.

 
Ключови думи:   bmw
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте