Задава се нов супер автомобил с над 2000 к.с.

Общи 01 април 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10155 посещения | без коментари

Непознатата досега американска автомобилна компания Trion SuperCars обяви, че работи върху супер автомобил с име Nemesis. Компанията е базирана в Калифорния и съобщи, че автомобилът ще се задвижва от V8 агрегат с две турбини, генериращ над 2000 к.с. В официалната си пресинформация Trion SuperCars отбелязва, че Nemesis ще бъде по-бърз от Bugati Veyron и ще предлага повече мощност от Koenigsegg One:1.
Моделът ще включва шаси от въглеродни влакна и боди кит от инконелен алуминий. Сериозната мощност ще се предава към колелата посредством 8-степенна секвенциална трансмисия, която ще позволи на Nemesis да ускори от 0 до 100 км/ч за 2,8 сек, преди да достигне максимална скорост от 450 км/ч.
От компанията разкриха, че за интериора ще се предлага дигитално контролно табло, чрез което ще се настройват окачването, осветлението в кабината, звукът от изпускателната система и лимитът на оборотите. Trion SuperCars Nemesis ще предлага и активна аеродинамика.
Първият прототип ще бъде изграден следващия месец.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте