Една концепция Honda и Playstation

Общи 30 септември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5155 посещения | без коментари

Honda R-EV е концептуална разработка на тема компактни спортни автомобили, предназначени за градските тийнейджъри в Азия. Проектирана е така, че да осигурява достатъчно вдъхновение и възможност да изразяват индивидуалността си или привързаността си към определено хоби. Името R-EV е съкращение от racing electric vehicle, или състезателен електрически автомобил. Идеален е за кръстосване на градовете, както и за състезания. Предлага лично пространство и за социални изяви. Знаем, че всички тийнейджъри, а и не само те, са луди по социалните медии и виртуалното пространство. Така че именно върху тази топла връзка е фокусиран автомобилът. Той е плод на сътрудничеството между Honda и Playstation. Може би заради това автомобилът е дълбоко свързан с дигиталния свят и има широк достъп до него. От колата си шофьорът може да общува и организира събития като автомобилни състезания и срещи.

Окачването на Honda R-EV може да се надстройва, боята, графиките, мощността и всичко останало подлежи на непрекъсната промяна според необходимостта и настроението на собственика. Той дори може да организира събитие, в което участниците да бъдат наградени с точки според представянето им. Съответно тези резултати се използват за изграждането на мрежа. Чрез смесването на виртуалния свят и реалността R-EV позволява на участниците да подобрят шофьорските си умения и състезателните си лицензи.

Дизайнер на този проект е Джекс Чу. Повече за него можете да откриете на http://www.jexchau.net/.


 
Ключови думи:   honda
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте