Диамантено Lamborghini за 2023 г.

Общи 04 септември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6575 посещения | без коментари

Концепцията Lamborghini Diamante е вдъхновена едновременно от начина, по който изрязват диамантите (т. нар. форма брилянт), и агресивните, внушаващи мощ линии на спортните автомобили с емблема разярен бик. Проектът е с дизайн на Томас Гранджард (http://www.t-granjard.com/) и е свеж поглед върху това как биха изглеждали колите през 2023 г.
Предвидено е електрическо задвижване, а диамантите олицетворяват лукс, богатство и твърдост. Гладкият силует е комбиниран с остри ръбове, форма, която определено ще грабне светлината като скъпоценния камък. Освен това концепцията е спечелила престижния дизайнерски приз Red Dot през тази година.
Активните криле и спойлери са част от аеродинамичния пакет и се стремят да адаптират формата на колата към всяка ситуация. Интериорът също е доста екстремен и е с интерактивна система между централната конзола и пътника/шофьора.
Енергията идва от две микрореактивни турбини и се трупа в 15-киловатчасови литиево-йонни батерии. За всяко колело си има по един електрически мотор, а сумарната мощност е 800 к.с. Въртящият момент съответно е 1600 Нм.

 
Ключови думи:   diamante, lamborghini, red dot
 

Снимки


 

Lexus LF-NX ще бори Evoque и Q3 Lexus LF-NX ще бори Evoque и Q3
04 септември 2013
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте