Джип на половин цена в Grabo.bg

Общи 04 октомври 2011 | Speed-Press.com A- A+ 8140 посещения | без коментари

Парите за маркетинг вече се разпределят като отстъпки от цената на продукта! Днес груповото пазаруване достига нов връх с офертата на Ratola за „Джип на половин цена”! Публичната информационна платформа Grabo.bg днес изненада
приятно всички свои клиенти, като публикува предложението на Ratola за „Джип на половин цена”.
Ratola разпределя бюджета си за реклама в отстъпки от цените на някои модели, за да зарадва клиентите си за предстоящите празници. Основният принцип в работата на Grabo.bg е да стимулира бизнеса и да популяризира дейността си чрез отстъпки.
Ваучерът, закупен от платформата Grabo.bg, е на стойност 500лв. Той дава право на собственика му да закупи един от посочените в офертата джипове, леки и лекотоварни автомобили с отстъпка от 20 до 53%, в зависимост от модела. Офертата е валидна за нови автомобили от марките SsangYong и Piaggio Commercials, както и за всички налични употребявани автомобили в автокъща Ratola, независимо от марката и модела.
С най-голяма отстъпка се предлагат джиповете от автомобилния outlet на Ratola, при които дискаунтът се движи между 35 и 53%.
Ваучерите дават право на отстъпки дори на току-що пристигналата нова колекция, на която принципно не се прави намаление. Така дори премиерният SUV Korando, който е на пазара от септември 2011 г., при представяне на ваучер от Grabo.bg, може да бъде закупен с отстъпка от 6000 лв. Най-голямата икономия, която може да бъде реализирана при закупуване на джип с ваучер, е 26 100 лв. В компактния клас (Actyon) и 30 520 лв. в класа на големите всъдеходи (SUV2 – Kyron). Всички цени и отстъпки са публикувани в сайта на Ratola България (www.Ratola.bg).
Ваучерът гарантира единствено възможността на клиента да се възползва от отстъпката, посочена за избрания от него модел. С него не се запазва кола, за това е необходимо да се сключи договор за покупко- продажба с Ratola, а стойността на ваучера се приспада от цената на автомобила или от първата вноска, ако превозното средство бъде купено на изплащане.
Клиентът има право да се откаже от сделката. В такъв случай, в срок до 12:00 часа на 28 декември трябва да предяви ваучера си на един от трите посочени в оферта адреса. Там попълва декларация, че се отказва от сделката. Ваучерът ще се счита за анулиран и до 10 януари 2012 година, стойността му (500 лв.) ще бъде възстановена от Grabo.bg.

 
Ключови думи:   commercials, piaggio, SsangYong
 

Снимки


 

Dartz с нов роудстър Dartz с нов роудстър
04 октомври 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте