Бензиностанции ЕКО организират училище по безопасно шофиране с Мартин Чой и Илия Царски

Общи 11 юни 2014 | Speed-Press.com A- A+ 5085 посещения | без коментари

На 28 юни, на състезателната писта в Серес бензиностанции ЕКО подаряват на 30 фена на моторните спортове възможността да направят серия от обиколки със собствен мотоциклет или автомобил.
EKO Racing School ще започне с кратко обучение на участниците относно спецификата на пистата. След това мотористите ще получат съвети за безопасно шофиране от шампиона по пистов мотоциклетизъм Мартин Чой, а автомобилистите от рали шампиона Илия Царски.
EKO Racing School е част от дългосрочна социална кампания на бензиностанции ЕКО „Обади се, като стигнеш”, която цели увеличаване на безопасността на участниците в движението.
Записването за участие в EKO Racing School става на http://gong.bg/ekoracingschool
За участници в EKO Racing School ще бъдат избрани първите 15 записали се във всяка от двете категории – мотористи и автомобилисти и отговарящи на условията на играта.
В случай че някой от регистрираните участници не отговаря на посочените критерии, той автоматично бива заместен от следващия по списък. Задължително условие е всеки участник да притежава валидно свидетелство за управление на превозно средство в категорията, в която участва, както и превозното му средство да има валиден документ за технически преглед.

 
Ключови думи:   ЕКО
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте