Автомобилите минават на Android

Общи 17 юни 2014 | Speed-Press.com A- A+ 12995 посещения | без коментари

Google представя собствена система Google Auto Link за автомобили в края на месеца. В началото на годината компанията загатна за този софтуер с откриването на сдружението Open Automotive Alliance.Детайлите са ограничени, но от Automotive News разкриха, че Google Auto Link не е самостоятелен софтуер за информационно-развлекателните системи в автомобилите, а по-скоро система, която ще позволи на потребителите да контролират своите андроидни мобилни устройства чрез инфотейтмънт системата в колите. Очаква се Google Auto Link да наподобява CarPlay системата на Apple.
Към момента в Open Automotive Alliance участват Google, Nvidia, Audi, General Motors, Honda и Hyundai. Първите модели, оборудвани с тази технология, се очаква да се появат по-късно през годината. Милиони хора вече са запознати с Andorid, така че съвсем очаквано е разширяването на платформата в автомобилостроенето. Тя ще осигури по-лесно интегриране на мобилни технологии в колите, безпроблемна работа и не на последно място - шофьорите ще са по-съсредоточени върху пътя.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте