Zedmoto team влиза в надпреварата за шампионската титла!

Общи 29 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2570 посещения | без коментари

Състезателите от вицешампионския тим тренираха заедно с голяма част от своите конкуренти буквално дни преди първото състезание и са готови да се борят за още по-добро класиране през сезон 2011.
„Гледаме на „трак дните" като на репетиция за всяко състезание. Датите ни са съобразени с шампионатите в България и региона. Даваме възможност на обикновения моторист да покара в контролирана и обезопасена среда, както и за неформален допир с идолите и мото-спорта като цяло", заяви Петър Лозанов пред журналисти.
„Календарът ни за 2011 е още по-амбициозен от миналата година - отново ще ни гостуват треньори от Световния Супербайк и MotoGp за вече традиционното за България „Калифорния Супербайк Скул". Освен български ученици имаме такива от Сърбия, Словения, Турция и Румъния", добави още той.
Алтернативният пистов шампионат Zedmoto набира още по-голяма популярност и през 2011 г. ще е подкрепен от Monster Energy. Засега това е единствената безопасна алтернатива на уличните гонки.
Тази неделя е първият кръг от пистовия шампионат на Долна Митрополия.
Елате да подкрепите своите любими състезатели, които напук на кризата ще изкарат своите машини за поредната гладиаторска битка през сезон 2011.
Както е казал Хемингуей - съществуват само три вида спорт - скално катерене, борба с бикове и мотоциклетизъм - останалото са просто игри!
Калин Кулев (SST 1000), Вили Гумения(SST 1000), Димо Неделчев (SST 1000), Бойко Божинов (SST 600), Алберт Ивайлов (SP125), Милен Георгиев (SM Junior), Владо Гиса (SBKS 1000) и Краси Михайлов (SBKS600) ще са хората, борещи се от името на Zedmoto за шампионската титла през сезон 2011.

 
Ключови думи:   Monster, motogp, Други
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте