Wind Gordini: Начало на продажбите във Франция

Общи 20 май 2011 | Auto-Press.net A- A+ 12510 посещения | без коментари

Renault обяви, че представената по време на международното изложение в Женева през март специална версия Wind Gordini вече е достояние на потребителите във Франция. Модификацията TCe 100 струва 19 700 евро, а тази със 133 консик сили е оценена на 20 700 евро.

Wind Gordini идва в характерното за легендата синьо цветово решение на екстериора, нарушено от двете надлъжни линии и черният таван. Силен контраст- черно- синьо, откриваме и в интериора на симпатичния модел. В екипировката на Renault Wind Gordini са включени автоматичан климатична инсталация, аудиосистема с МР3 възпроизвеждане, Bluetooth®, автоматични чистачки и фарове, круз-контрол, електронна стабилизираща програма, отопляеми седалки и други.

Като допълнително оборудване и опции, от френската компания са предвидили седемнадесетцолови джанти, цвят металик, ветробран, както и възможност за поръчка на версия без надлъжни бяли ленти.

Видео на Renault Wind можете да видите тук: www.autopress.tv

 
Ключови думи:   renault
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте