Vilner с три изненади на Автомобилен салон София 2011

Общи 07 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2360 посещения | без коментари

На Автомобилeн салон София 2011 ще присъства българското дизайнерско студио Vilner, което ни е подготвило няколко изненади.
„От Vilner искаме да поканим всички наши почитатели, фенове, ценители, мераклии и симпатизанти на изложбените площи на AutoBild и TopGear.” заявява собственикът и основател на компанията Атанас Вилнер. Ето какво още сподели той:
„Студиото ще участва с 3 автомобила, от които единият е цялостен проект (Saturn Sky). За него си поставихме твърде смелата задача да комбинираме кобалтово синьо и ориенталско червено със злато. Заповядайте да прецените как сме се справили с нея!”
Марките и моделите на другите два автомобила за момента се пазят в тайна, но се разкрива, че при единия ще видим цялостна изработка на интериора, а при другия само частична доработка на интериора.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте