Vilner с втори проект за Saturn Sky

Общи 12 октомври 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3605 посещения | без коментари

След изключително успешната си доработка на Saturn Sky, получила наименованието „Злостър”, българската дизайнерска къща Vilner реши отново да посегне на същия автомобил.
Екипът на къстъм майсторите е бил поставен пред предизвикателството да комбинира ориенталско синьо, кралско червено и златисто, като е успял да не премине тънката граница между дизайна и кича.
Отвън Saturn Sky е облечен със синьо фолио с перлен ефект, а отделни детайли са позлатени. В предната броня пък са вградени дневни LED светлини, допълващи идеално визията на кабриолета.
В интериора на автомобила преобладава кралско червено, но също така са използвани черна алкантара и карбонови елементи, а като акцент са добавени фини детайли в златисто.
Кожената тапицерия е гравирана в стил Vilner, а формата на волана е ръчна изработка, като в него е вграден карбонов елемент. Шайбите на километражите са заменени, за да са напълно в тон със стила на колата.

 
Ключови думи:   saturn, saturn sky, Тунинг
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте