Vilner претвори и Ducati Diavel AMG

Общи 15 август 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5030 посещения | без коментари

Само месец след представянето на Ducati Diavel, българското тунинг студио Vilner прекрои и AMG версията. Проектът е отнел четири месеца проектиране и три седмици усърдна работа. На места е използвана ангелско-перленобяла боя, синхронизирана с бялата тръбна рама. Diavel остава с мрачен поглед благодарение на новата маска на фара. Над радиаторите са монтирани изцяло нови въздуховоди, обшити с черни кожени ленти и контрастни бели шевове. Изградени са крила на телескопите изцяло от нулата, придаващи още по-уникална визия на предната част на мотора.

Променена е и опашката, защото тя е единственото, което не харесва на фирмата. Стеснена е, за да има по-лека визия на мотора отзад. Също така са добавени нови бели елементи около стоповете. "Дявол! Така го наричат някои, защото, когато го зърнат, смятат, че сатаната се е вселил в него. Ние от студио Vilner доработихме този мускулест звяр не защото не харесваме него или пък работата на дизайнерите на Ducati и AMG, а защото нашият клиент има желанието да притежава единствен и най-скъп такъв в света. Но как се доработва такъв звяр, минал вече през ръцете и на AMG? Отговорът е: Трудно и с голяма отговорност, коментират от Vilner - "Оставихме перфектните AMG джанти, алкантарената релефна седалка и спортната AMG генерация непроменени. Последната изцежда звук от 1198 кубиковия двигател като от дълбините на ада. В крайна сметка ще бъде произведен само един такъв мотоциклет от нас за срамно много пари. Един-единствен и уникален, той носи сериен номер 0350."

Агенция Speed-Press

 
Ключови думи:   AMG, ducati, Тунинг
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте