Techart пусна силов пакет за Porsche Cayenne S Diesel

Общи 10 май 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7265 посещения | без коментари

Techart пусна силов пакет за Porsche Cayenne S Diesel. Благодарение на интелигентна система за управление на двигателя TECHTRONIC само с натискане на бутон от централната конзола мощността се увеличава с 38 к.с. и скача на 420 к.с., а въртящият момент с цели 100 Нм до 950 Нм при 2600 об/мин.
Така най-бързият дизелов Cayman става още по-бърз и вече е способен да ускори от място до 100 км/ч за 5,2 сек и да постигне макс. скорост от 256 км/ч.
Тунерите предвиждат и спортни ауспуси, украсени с логото на компанията и характерното звуково оформление за тях. Към силовия пакет феновете на стила Techart можем да добавим и аеродинамичния на Techart, както и 20 и 23-инчови джанти Formula II и др.
Акцентите в интериора включват първокласен кожен салон, чиито цветове подлежат на избор, детайли от дърво, мултифункционален спортен волан, при желание може да се поръча и мултимедийният пакет Techart W2 с два екрана, вградени в задната част на подглавниците на предните седалки, централна конзола с 12-волтов контак, бар и др.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте