MINI ходи по водата

Общи 10 май 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6970 посещения | без коментари

В чест на 75-годишнината от междуколежанската регата в Северна Америка (2013 Aberdeen Dad Vail Regatta във Филаделфия), MINI също нагази във водата. Показваме ви тази „мокра“ версия на Cooper Convertible, на която е монтиран извънбордови двигател. Тази лодка е напълно обзаведена с автентични части от MINI, като не е направена на автомобилно шаси, а по-скоро от отливка от фибростъкло, монтирана върху корпус на лодка. Иначе си има всичко необходимо за едно MINI – волан, радиаторна решетка, фарове, дори гуми. Зад този причудлив проект стои името на компания от Ланкастър - ACI Composites Inc. Чудото плава така, че колелата му се въртят във водата, като по този начин се засилва илюзията, че това кабрио „ходи“ по водата също като Исус.
Пускат по вода специалното MINI по време на знаменития годишен университетски и колежански фестивал, който започва днес - 10 май, и ще продължи два дни.

 
Ключови думи:   aberdeen, composites, dad vail regatta, Mini
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте