Subaru BRZ STI идва през пролетта на 2013 г.

Общи 27 ноември 2012 | Speed-Press.com A- A+ 8665 посещения | без коментари

Subaru ще достави BRZ STI в шоурумовете през пролетта на 2013 г. Концепцията, която бе представена на миналогодишното изложение в Лос Анджелис, ще бъде пусната първоначално в Япония, след което в САЩ и Европа.
Важно е да се отбележи, че моделът няма да получи турбо поради ограниченото място на двигателя, което не е достатъчно, за да бъде интегриран интеркулер. Добрата новина е, че мощността ще бъде увеличена до 230 к.с. благодарение на система за променливо клапаново разпределение, която повишава оборотите на двигателя. Амортисьори и пружини също ще бъдат добавени, заедно с 4-бутални STI спирачки и 18-цолови алуминиеви джанти.
По отношение на дизайна, BRZ STI ще получи преден спойлер, актуализирана радиаторна решетка, нови странични прагове и голямо задно крило. В кабината моделът ще получи нови седалки и циферблати.

 
Ключови думи:   brz, STi, subaru
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте