Startech направи луксозен войника Defender

Общи 09 септември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6225 посещения | без коментари

Не само името на Defender е военно, външността му също допринася за този имидж. Дори и нашата армия разчита на този Land Rover. Но какво ще кажете, ако някой разтегне този мъжага, изконен партньор в приключенията на Лара Крофт, и го превърне в нещо луксозно?

Германските тунери Startech предлагат именно такова нещо за актуалната версия с три врати. Тяхната оферта ще краси щанда им на автомобилния салон във Франкфурт.

Студиото, което е собственост на Brabus, все още не разкрива всички подробности около новия свеж поглед върху войника на LR, но от снимките забелязваме, че той доста прилича на концепцията им, показана на миналогодишното изложение в Есен, Германия.

Startech Defender 90 Series 3.1 е със спортни LED светлини, прекроена радиаторна решетка, алуминиеви акценти и напълно преработен интериор в стила на луксозните яхти – сиреч – дървен под (вероятно тик), кожа и алкантара.


 
Ключови думи:   defender 90, land rover, series 3, Тунинг
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте