Skoda показа Superb Combi Laurin & Klement на салона в Бърно

Общи 03 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2375 посещения | без коментари

Skoda зарадва посетителите на тазгодишното издание на автосалона в Бърно със световната премиера на суперлуксазната версия Laurin & Klement на Superb Combi. Вниманието на феновете със сигурност ще бъде привлечено и от впечатляващата дизайн-разработка VisionD и Fabia Monte Carlo, които също са представени на щанда на марката.

Стилни акценти в екипировката на автомобила са множеството хромирани елементи, уникалните за серията осемнадесетцолови алуминиеви джанти Sirius, стоманените прагове на вратите, както и възможността за персонализиране на интериора с апликации в пиано-лак и естествено дърво.

Superb Laurin & Klement ще се предлага с двулитров TSI мотор с 200 консик сили и шестстепенна предавателна кутия и 3.6 FSI, V-образен, шестцилиндров с 260 консик сили и DSG роботизирана трансмисия. Дишзеловата модификация е двулитрова със 170 консик сили и може да бъде комбинирана с шестстепенна механична или роботизирана скоростна кутия.

Новото луксозно изпълнение Laurin & Klement ще се предлага както за комби-версията на Superb, така и за неговата версия седан.

 
Ключови думи:   amp, combi, dsg, monte carlo, tsi
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте