Shelby със супер-Mustang 800 "коня"

Общи 08 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2850 посещения | без коментари

Тунинг-ателието Shelby подготви за Ню-Йоркския автосалон най-мощната досега версия на Mustang GT500 Super Snake. В колата е монтиран компресорен V8 с ходов обем 5,4 л с мощност в "стандартния" вариант на "супер-змията" от 750 к.с. - с 200 "раванлии" повече отколкото на базовия Mustang GT500. За тези, на които и това не стига, срещу още $1500, има възможност за добавяне на други 50 к.с.

Специално, за да са достойни за новата мощност на мотора, са доработени и други елементи на колата - шестстепенната предавателна кутия е усилена и със скъсени предавки, спирачките са с ковани супорти, главното предаване е с отношение 3,73:1, окачването на колата е от Ford Racing със спортни пружини и регулируеми амортисьори, а купето е със стъклопластови панели в стил Мustang GT500 от 1967-а.

За радостта от укротяването и подкарването на табуна от 800 "коня" цената не е малка - към 34 245-е долара за базовия автомобил трябва да се добавят още 48 645 за тунинга Super Snake.

 
Ключови думи:   ford, ford racing, mustang gt500, Shelby, snake, ustang
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте