SEMA 2006: Honda представи Civic MUGEN Si

Общи 07 ноември 2006 | Auto-Press.net A- A+ 3205 посещения | без коментари

Американските почитатели на Honda и особено онези от тях, които харесват "изпълненията на тунинг подразделението MUGEN, със сигурност са останали очаровани от прототипа Civic MUGEN Si седан, който беше представен от марката по време на тазгодишното издание на SEMA (Specialty Equipment Market Association) изложението.
Феновете на Honda със сигурност са останали очаровани и от решението на компанията да произвежда Civic MUGEN Si седан в лимитирана серия от по 500 автомобила годишно и да ги предлага пазара на страната на неограничените възможности. Първите доставки на бойната модификация на новия Civic ще бъдат осъществени през пролетта на следващата година, като колата ще струва под 30 000 USD.

SEMA 2006: Honda shows Civic MUGEN Si
Civic MUGEN Si was shown for the first time during the SEMA (Specialty Equipment Market Association) exhibition.It will be produced in limited series- about 500 cars per year at a cost around 30000 USD. The first shipments will be realized during spring next year.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте