Sandero Stepway – функционалност за индивидуалисти

Общи 15 декември 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6975 посещения | без коментари

Както и новите Dacia Logan и Sandero, и версията Sandero Stepway с повишен клиренс се радва на характерната за марката функционалност – делима задна седалка в отношение 1/3-2/3, което при нея е част от серийните характеристики. Добавени са и странични въздушни завеси и ESC с влизането на гамата Euro 5.

Поръчките за новите Sandero и Sandero Stepway започнаха от края на септември в Европа.

Sandero Stepway носи всички характерни черти на обновената гама на Dacia. Версията обаче се утвърждава с по-атлетичния си дизайн и очевидно е насочена към клиентела, търсеща автомобил с по-голяма индивидуалност, а защо не и нещо по-близко до кросоувъра, но на атрактивна цена. Европейският Stepway е с повишен с 40 мм клиренс спрямо стандартната версия, докато за нашия и румънски пазар разликата е 26 мм. Това е обяснимо предвид факта, че стандартният модел за Европа е с принципно по-ниско отстояние от земята заради по-добрите им пътища.

Sandero Stepway също ще се предлага с успешния нов фирмен бензинов мотор Tce 90, както и с дизела. Освен това моделът ще е с нови двуцветни брони и решетка, фарове за мъгла, широки арки над калниците, 16-инчови джанти и специфични надлъжни релси на покрива. С освежената си гама Dacia показва, че мултимедията вече е нещо присъщо и за тази бюджетна марка, така че очаквайте и фирмената система Plug&Radio.

 
Ключови думи:   dacia, dacia logan, tce
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте