Renault разкри още подробности за новия Koleos

Общи 07 септември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3230 посещения | без коментари

Renault побърза да разкрие снимки и подробности за новия Koleos. Кросоувърът е разработен и проектиран от френския производител и ще продължи да излиза от фирмените заводи на Renault Samsung Motors в Бусан, Южна Корея. Достъпен във версии 4x2 и 4x4 Koleos разчита на познатия ни 2,5-литров бензинов мотор с макс. мощност 170 к.с. и модернизирания 2,0-литров дизелов с две версии на мощността – 150 и 175 к.с. Вредните емисии от CO2 са 148 г/км за dCi 150 4x2. По-мощният дизелов силов агрегат се куплира с 6-степенна предавателна кутия.
Както и досега, автомобилът е с три работни режима - Auto, LOCK и 2WD.
Профилът на Koleos изразява здравина и добра проходимост. При влизане в автомобила откриваме изчистен пост за управление, типичен по-скоро за седаните от най-висок клас. Панорамният покрив е с площ от 0,75 кв. м и допринася за светлината вътре в купето. Вътре в автомобила разполагаме с много ниши и тайници за допълнителен багаж. Жабката събира 15 л, допълнително вещи можем да приберем и в централната конзола, а под предната пътническа седалка има цяло чекмедже.
Багажникът е снабден с практична ниско падаща платформа, способна да понесе до 200 кг.

 
Ключови думи:   4x2, 4x4, koleos, renault, samsung, samsung motors
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте