Porsche ориентиран брой на AUTO BILD

Общи 29 април 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10355 посещения | без коментари

Новият изчистен и относително евтин спортист Porsche 718 ще се появи при дилърите от 2016 г., но AUTO BILD вече разкрива облика и първи подробности за тази германска бойна единица. Легендарната марка продължава да бъде сред акцентите в тестовете на броя. Като за начало първите си впечатления авторите са споделили от „тигъра“ Porsche Macan, същият модел после е подложен на прецизно сравнение срещу конкурентите Audi Q5 и Mercedes GLK, очаквайте и подробности от новото издание на Porsche Driving Academy.
Април мина под знака на два големи автомобилни салона – единия в Ню Йорк, а другия – в Пекин, като при него фокусът е върху бъдещето на марката Great Wall, чиито автомобили се произвеждат и в Ловеч. И още:
Актуално Porsche 718 Първи впечатления Porsche Macan Репортаж Автомобилни салони в Ню Йорк и ПекинИстинският китайски SUV Great WallВодушевление Happy Birthday, MustangУпотребявани автомобили Йънгтаймъри, част втора



 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте