Peugeot RCZ стана „Купе на годината“ в Близкия изток

Общи 29 февруари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 10215 посещения | без коментари

Peugeot получи наградата „Купе на годината“ по време на церемония в Emirates Towers Hotel в Дубай, на която присъстваха основните медии и представители на автомобилния бизнес в страните от Близкия изток.
Журито на конкурса „Кола на годината” в Близкия изток е съставено от автомобилни журналисти от медии в Саудитска Арабия, Кувейт, Оман, Катар, Бахрейн, Йордания, Ливан, Сирия, Ирак, ОАЕ и Йемен.
Тази награда е признание за успешното лансиране в региона на RCZ, който след 8 месеца на пазара вече е втори в сегмента си в региона и има всички шансове да заеме първото място през 2012.
RCZ изпълнява отлично ролята на носител на имижда на марката в този район, както и навсякъде по света. През 2011, Peugeot продаде близо 20 000 RCZ в страните, където моделът бе лансиран.

 
Ключови думи:   emirates towers hotel, peugeot
 

Снимки


 

KIA разкри K9 KIA разкри K9
28 февруари 2012
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте