Opel Insignia OPC ‘Unlimited’ с максимална скорост 270 км/ч

Общи 18 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2815 посещения | без коментари

Спортният вариант на Opel Insignia с мощност 325 к.с., носещ емблематичното означение от три букви ‘OPC’, вече се предлага и във версия ‘Unlimited’ без електронно ограничение на максималната скорост. Tоп моделът в продуктовата гама на марката Opel разполага серийно със система за постоянно двойно предаване и е в състояние да оползотвори изцяло динамичния потенциал на автомобила, постигайки максимална скорост до 270 км/ч (във вариант седан с механична предавателна кутия).
Моделът Opel Insignia OPC ‘Unlimited’ се отличава визуално по синьото на цвят лого на Brembo и с новия дизайн на оборотомера и скоростомера на арматурното табло. Предвижда се и специално издание на автомобила в черен мат.
Спортният флагман в гамата на марката Opel се предлага с избор между 6-степенна механична или автоматична предавателна кутия и във всички познати досега варианти на каросерията – седан с четири врати, хечбек-версия с пет врати, както и комби Sports Tourer OPC, обявен в две поредни години за “Спортен автомобил на годината” (2009, 2010 г.) от германското автомобилно издание “Auto Bild sportscars”.
Пакетът ‘Unlimited’ включва и тренировъчен курс, организиран от OPC на изпитателния полигон на Opel в Дуденхофен, Германия. В него собствениците на модела ще научат как да се възползват още по-сигурно и уверено от пълния му динамичен потенциал под ръководството на фирмения посланик на Opel в лицето на състезателната легенда Йоахим Винкелхок и екип инструктори с богат опит в областта на моторните спортове.
Динамичните характеристики на новия ‘Unlimited’ вариант са идентични с тези на версиите OPC с електронно ограничение с изключение на по-високата максимална скорост. В зависимост от типа на каросерията и вида на трансмисията, времето за ускорение от 0 до 100 км/ч на Insignia OPC варира между 6,0 и 6,6 секунди. Средният разход на гориво и количеството на емисиите на CO2 са съответно между 10,6 л/100 км и 249 г/км и 11,0 л/100 км и 259 г/км.

 
Ключови думи:   auto bild, opc, opel, opel insignia, rsquo, Sports
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте