NSX се вихри на „Мид Охайо“

Общи 06 август 2013 | Speed-Press.com A- A+ 3735 посещения | без коментари

Acura NSX вече премина едно ниво по-нагоре и от концепция се превърна в предсериен прототип. Той е на финалната права и вече препуска по пистите от плът и кръв, или по-точно – от ламарини и гориво. Изглежда, новото му издание е във върхова форма, ала производствената версия ще бъде напълно готова през 2015 г.
Показваме ви видео от Indy 200 на пистата „Мид Охайо“. Зад волана са самите инженери.
Спрямо концепцията прототипът изглежда значително по-опростен, а някои от формите, като тези на страничните огледала, са станали по-практични. Както вече споменахме, задвижването на NSX ще съчетава средно разположен V-образен 6-цилиндров двигател с три електродвигателя и 7-степенна трансмисия с два съединителя. Резултатът логично е хибридно задвижване на четирите колела.
Дали новото издание на модела ще успее да оправдае името на легендата NSX? Това ще узнаем през 2015 г., когато ще го лансират на пазара. Видео

 
Ключови думи:   acura, Acura NSX, indy 200, nsx
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте