Mercedes CLS 350 в кристали

Общи 16 октомври 2014 | Speed-Press.com A- A+ 22580 посещения | без коментари

Всеки път преди 21-годишната Дария Радионова да се качи в своя почти 3-годишен Mercedes CLS 350, тя трябва да провери дали нещо не липсва от автомобила. Цялата му каросерия е украсена с кристали Swarovski. Общо над един милион камъка са залепени на боята. Цената им е около 50 000 лева. Според британския вестник Dailymail руски специалисти са прекарали около два месеца по 12 часа на ден, за да украсят автомобила.
В луксозния лондонски квартал Найтсбридж, където живеят и много богати шейхове, Mercedes-ът на Радионова е станал голяма атракция. Туристите пътуват дотам специално за да снимат екстравагантното превозно средство. Разбира се, и собственичката не пропуска случай да заснеме бижуто си. Но напоследък младата жена вече няма никакво желание да блести толкова: с 97 000 километра пробег и двама предишни собственици, 3-литровата CDI версия сега ще мине през дигиталния пазар: купувачите в Ebay вече могат да наддават за Benz-а. Настоящата най-висока оферта възлиза на 154 100 британски лири, или около 375 700 лв.!Десет процента от приходите след продажбата ще отидат за приют в Манчестър, който изгоря наскоро, пише младата жена в Ebay. Търгът ще продължи до днес.

 
Ключови думи:   Калейдоскоп
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте