Mazda2 атакува Европа с четири двигателя

Общи 13 октомври 2014 | Speed-Press.com A- A+ 18800 посещения | без коментари

Четвъртото поколение на Mazda2, което се предлага в Япония още от септември, идва в Европа с четири двигателя с 1,5-литров работен обем – три бензинови с мощност 75, 90 и 115 к.с., както и дизелов с максимални 105 „коня“ и въртящ момент от 220 Нм. Както вероятно се досещате, ключовите думи за модела ще бъдат технологията за двигателите и трансмисиите SKYACTIV и дизайнът KODO.
В зависимост от модификацията агрегатите ще се съчетават с 5- или 6-степенни механични предавателни кутии или 6-степенен автоматик. В обзавеждането влиза мултимедийна система като на Mazda3 или Mazda6, асистент за следене на сляпо петно и др.
Разходът на базовия двигател ще е около 4,7 л/100 км, а бензиновият топдвигател е оборудван със система за възобновяване на натрупаната при спиране кинетична енергия под името i-ELoop, в смесен цикъл ще „харчи“ 4,9 л/100 км. Разходът на дизеловия ще е едва 3,4 л/100 км.
В България моделът идва от началото на следващата година, споделиха с нас от представителството на марката в страната ни.

 
Ключови думи:   mazda
 

Tesla D ще е Model S с 4х4
13 октомври 2014
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте