Hyundai представи скици на новото i20

Общи 04 август 2014 | Speed-Press.com A- A+ 8220 посещения | без коментари

Корейската компания Hyundai Motor представи дизайнерски скици на второто поколение i20. Автомобилът е с изцяло европейски дизайн и проектиран в Hyundai Motor Design Centre Europe, разположен в Рюселсхайм, Германия. Както и другите актуални модели от гамата, i20 т използва дизайнерската философия ‘Fluidic Sculpture 2.0’ със сложни и отличителни форми. Моделът ще дебютира пред широката публика на автосалона в Париж през септември, а на 11 август ще бъде онлайн представянето. Дългият преден капак и обемната форма създават силова осанка на изцяло новия i20. Страничните панели са изчистени и опростени, докато салонът се помещава естествено в каросерията. В профил черният акцент на С-колоните акцентира на дължината на колата.

Предната част представлява изчистена нова интерпретация на наложената шестоъгълна решетка, която свързва фаровете. Облият заден прозорец и уникалните стопове създават отличителен дизайн за хечбека. Все още няма информация за двигателите, но се очаква от 2015 г. да се предлага спортна версия N, промотирана с участието на Hyundai във WRC.

Агенция Speed-Press

 
Ключови думи:   hyundai
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте