Hyundai Grand Santa Fe в Женева

Общи 25 февруари 2013 | Speed-Press.com A- A+ 2025 посещения | без коментари

В Женева Hyundai ще представи европейската версия на Hyundai Grand Santa Fe. Гигантът се състезава в лигата на Audi Q7 и е с 225 мм по-дълъг от стандартната версия. Голямото Santa Fe е освен това с 10 мм по-високо и 5 мм по-широко. Благодарение на това в багажника се побират впечатляващите 607 литра, а конфигурацията на купето може да се поръча с шест или седем места.
Серийно ще се предлагат 18-инчови колела, а в допълнителното оборудване откриваме 19-ки. Те допринасят за сериозното излъчване на Grand Santa Fe, подчертано от новата решетка и решените по различен начин фарове за мъгла.
Hyundai Grand Santa Fe идва ексклузивно с 2,2-литров дизелов двигател със 197 к.с. и 6-степенна автоматична скоростна кутия. Съчетанието им се отличава с пестеливост и ниски нива на вредни емисии – въглеродният диоксид е едва 192 г/км.

 
Ключови думи:   192, Audi Q7, hyundai, santa fe
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте