HOT WHEELS се изстрелва по вертикалата на 2012 X GAMES в Лос Анжелис

Общи 21 юни 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2610 посещения | без коментари

В събота, 30 юни, Hot Wheels ще се състезават за втори световен рекорд с антигравитационния двоен лупинг за двама състезатели на X Games в Лос Анжелис 2012 г. Двойният лупинг на Hot Wheels в реален размер ще събере зелените и жълтите състезатели от отборите на Hot Wheels™, които ще се подложат на първото по рода си предизвикателство, като едновременно се състезават през мъчителен висок 20 метра вертикален лупинг.
Като част от наскоро стартиралите отношения с ESPN, предизвикателството на двойния лупинг Hot Wheels ще се излъчва в цялата страна по канал ABC и в целия свят по международните мрежи на ESPN, предоставяйки на всички свои фенове първокласен изглед към екшъна.
Участниците могат да пускат своите колички Hot Wheels в мащаб 1:64 в предизвикателството „Двоен лупинг“ Hot Wheels, където те да се състезават едновременно във вертикалния лупинг, проектиран по модел на новия комплект писти Double Dare Snare™ Hot Wheels, наличен в магазините в целия свят.
Феновете по света ще гледат в захлас как двамата състезатели ускоряват до 84 км/ч преди да влязат в 20-метровия лупинг, достигайки 7 G странично ускорение, докато се въртят в него. G-ускорението, което се достига в двойния лупинг на Hot Wheels, се равнява на усещането, което пилотите на бойни самолети изпитват при полет.


Повече информация в прикачения файл.

 
Ключови думи:   abc, dare, espn, hot wheels, x games
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте