Goodyear представя продуктите KMAX и FUELMAX

Общи 20 септември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6075 посещения | без коментари

Goodyear представи две нови продуктови серии камионни гуми – KMAX и FUELMAX. Новите гуми помагат на автопарковете да намалят оперативните си разходи благодарение на дългия си пробег и ниското си съпротивление при търкаляне. Скорошно проучване на европейските автопаркове, проведено от Goodyear , потвърждава, че днес автопарковете предприемат различен подход при избора на гуми: те вземат решение според представянето на гумите, а не според тяхното приложение. Новите KMAX и FUELMAX серии ще им помогнат да направят по-лесен и ефективен избор.


Гамата Goodyear KMAX, както се подразбира от името, е разработена специално за подобрен пробег, без да прави компромиси с други важни критерии като горивната ефактивност и теглителната сила. Аналогично, гамата Goodyear FUELMAX е предназначена за търсещите да оптимизират горивната ефективност в комбинация с подобрен пробег.


Автопарковете посочват съпротивлението при търкаляне, което директно се отнася към горивната ефективност, като най-важния критерий за камионните гуми. Тук 77% определят съпротивлението при търкаляне като „важен” или „изключително важен” показател, пробегът е на второ място с 76%, следващият показател е сцепление на мокро – 75%.

Гамата KMAX е фокусирана върху пробега при пътно приложение и предлага не само по-дълъг пробег, но и по-добро представяне през цялата година в сравнение с предишните гуми на Goodyear. Линията се състои от KMAX S гуми за управляваща ос, KMAX D гуми за задвижваща ос и KMAX T гуми за ремарке. Сравнена със сериите гуми на Goodyear RHS II и RHD II+, новата линия KMAX осигурява до 35% по-дълъг пробег и позволява на автопарковете да стигнат още по-далеч и да се представят добре през цялата година благодарение на подобреното сцепление.
Тестовете показват, че в сравнение с гумите за управляваща ос от серията RHS II, гумите от серия KMAX S постигат до 30% по-дълъг пробег, а в сравнение с гумите за задвижваща ос от серия RHD II+, гумите KMAX D осигуряват удължаване на пробега с до 35 % .
Гамата FUELMAX е насочена към горивната ефективност, като предлага най-доброто сцепление при търкаляне от всяка друга гума на Goodyear с приложение на пътна настилка. Продуктовата линия включва FUELMAX S гуми за управляваща ос, FUELMAX D гуми за задвижваща ос и FUELMAX T гуми за ремаркета. С 10-процентно подобрение в съпротивлението при търкаляне, те спестяват пари за гориво и намаляват емисиите на CO2. Освен това предлагат до 15% удължен пробег и в същото време осигуряват по-добра маневреност и подобрено сцепление.

 
Ключови думи:   goodyear, kmax
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте