GEFCO с иновация в железопътната логистика

Общи 25 април 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7095 посещения | без коментари

За транспортиране на автомобили до различни дестинации във Франция и Европа от 11 декември GEFCO разчита на три частни железопътни оператора. С избрания вариант железопътният транспорт на GEFCO представлява 25% от общия превоз на автомобили спрямо средното за Европа ниво от 17%. Като следствие от този анализ в GEFCO беше взето решение за изграждане на собствена система за жп транспорт.
През юли 2010 г. GEFCO обяви търгове за отделните линии. Чрез критерии за икономическо и регионално покритие компанията избра железопътни оператори, така че да може да групира услугите при един превозвач в определен район. Обслужването на Централна и Източна Франция е възложено на Euro Cargo Rail, филиал на DB Schenker Rail, а на Южна Франция – на Europorte Франция, подразделение на Eurotunnel. Покритието на северните и западните райони е поверено на Colas Rail, звено на Групата БУИГ (Bouygues group). Мрежите и условията на трите оператора са обединени чрез споразумение с Ресо Ферре дьо Франс (RFF - R

 
Ключови думи:   bouygues, colas, gefco, rff, seau
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте