Ford отчете силно полугодие в Европа

Общи 11 юли 2014 | Speed-Press.com A- A+ 7245 посещения | без коментари

Европейските продажби на Ford се увеличиха с 6,6% през първата половина на 2014, леко изпреварвайки ръста в бранша от 6,3%. Пазарният дял през първото полугодие е 7,9%. Компанията е реализирала 605 400 автомобила в Европа до юни вкл. – най-високите продажби на компанията за първо полугодие от 2011 г. насам.
Съотношението в продажбите продължава да се подобрява – към крайни клиенти и фирми са с 2% повече от средното за бранша ниво и с 5% по-добри за юни. Над 10% е увеличението при лекотоварните модели на годишна база и над 21% през юни – най-високите продажби на лекотоварни автомобили през първото полугодие от 16 години насам. Над 52% от продажбите на Ford през първото полугодие са на нови или значително освежени модели. Няколко нови модела идват през втората половина, вкл. Focus и Mondeo. Изключително успешни са автомобилите, оборудвани с 1,0-литровия бензинов EcoBoost двигател, който наскоро бе провъзгласен за Световен двигател на годината за безпрецедентен трети пореден път. Тук ръстът е от 15,3% спрямо същия период миналата година.



За допълнителна информация изтеглете прикачените файлове.




 
Ключови думи:   ford
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте