FIAT 500L вече във версия Beats Edition и с два нови двигателя

Общи 12 февруари 2014 | Speed-Press.com A- A+ 9245 посещения | без коментари

FIAT ще предлага специална версия Beats Edition за 500L. Изданието е оборудвано с музикална система Beats на Dr.Dre и музикалния продуцент на Interscope Geffen A&M Records Джими Лавин.
Екстериорът на специалния модел е решен в два цвята – сив и бял. Добавени са матирани, гланцирани, червени и сатенени хромирани елементи. Отвътре кабината е цялата в черно с контрастиращи червени акценти.
От FIAT обявиха, че 500L Beats Edition ще се появи на пазара тази седмица в Италия.
Заедно със специалното издание FIAT представи и два нови агрегата – 1,6-литров турбодизел Multijet II и 1,4-литров T-Jet турбобензин. И двата генерират максимална мощност от 120 к.с., но въртящият момент се различава, съответно – 320 и 215 Нм.
Дизеловият вариант ускорява от 0 до 100 км/ч за 10,7 сек и консумира само 4,6 л/ 100 км, с вредни емисии от 120 г/км. Бензиновият агрегат се справя с 0,5 сек по-бързо в спринта, но изразходва 6,9 л/ 100 км гориво и отделя вредни емисии от 159 г/км CO2.

 
Ключови думи:   fiat
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте