Dacia Logan спечели един от покорителите на „100-те национални туристически обекта”

Общи 11 ноември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 9260 посещения | без коментари

Като официален партньор на националното движение „100 национални туристически обекта” от 2009 г. насам, Dacia предоставя за втори път голямата награда лек автомобил.
190 носители на златна значка, които през тази година успяха да покорят 100-те най-забележителни кътчета на България, участваха в томболата, която се провежда за 45-и път. Името на щастливката бе изтеглено от Венцислав Удев, изпълнителен секретар на Българския туристически съюз. За да връчи ключовете на новата Dacia Logan, на церемонията присъстваше Калина Йорданова, маркетинг директор Renault и Dacia на Рено Нисан България.
Тъй като печелившата нямаше възможност да присъства на тегленето на томболата, което се проведе в зала “Родина” в националния стадион “Васил Левски” в София, автомобилът ще бъде връчен лично на специална церемония.
Тази година, освен рекордния брой награди – 252, за първи път бяха връчени два леки автомобила Dacia. Освен носителите на златни значки, един от участниците, които за по-малко от година успяха да съберат по 100 марки от обектите на движението, спечели чисто нова Dacia Sandero, осигурен от БТС с финансовата подкрепа на туристически дружества от страната и обекти от националното движение. Щастливката е отново дама, Аксиния Лозанова Лишева от Пловдив.
Сътрудничеството между БТС и Dacia започна с инициативата „Дните на Dacia” през 2009 година. То е следствие на екологичната ангажираност на автомобилния производител и на готовността му да задоволи типичните нужди на българина. Удобството, достъпността и функционалността на автомобилите на марката, ги правят както незаменими помощници в работата, така и абсолютно подходящи за обиколка на прекрасните кътчета на страната ни.





 
Ключови думи:   dacia, dacia logan, renault
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте