Citroen традиционен партньор на кинотворците

Общи 30 май 2007 | Auto-Press.net A- A+ 944 посещения | без коментари

Партньорството между Citroen и Клод Льолюш в рамките на новия филм «Роман от гарата» е нов етап в дългогодишната история, която свързва Марката с киното. Клод Льолюш, режисьор на такива забележителни филми като «Един мъж и една жена», «Всичко това... за това!» или още «Мъже, жени, начин на употреба», е и голям ценител на автомобила.

След като избра за свой партньор Citroen в последния си филм и постави зад волана един от главните си герои в Citroen C6, кинематографистът отново потвърди интереса си към Марката с шевроните.

Нека да припомним, че именно Клод Льолюш връчи Голямата награда за дизайн на концептуалния модел C-Metisse по време на церемонията на 28-ото издание на годишните награди на сп. l'Automobile Magazine на 22 ноември 2006.

Филмът «Роман от гарата» бе представен на 24 май по време на Фестивала в Кан 2007, като по този начин беше отбелязан и големият юбилей - Клод Льолюш 50 години в киното.

 
Ключови думи:   automobile magazine, citroen c6, metisse
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте