Chrysler и Jeep се завръщат в Китай с две концепции

Общи 10 април 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3005 посещения | без коментари

Chrysler ще отбележи завръщането си на китайския пазар с концептуалните версии на седана 300С и всъдехода Jeep Wrangler. Те ще дебютират на изложението в Пекин на 23 април.
Специалното издание на Chrysler 300C е с черна каросерия, нова предна броня, променена радиаторна решетка и ексклузивни джанти.
Wrangler е изпълнен в черно-златисти цветове, а отпред е щампиран с дракон в чест на годината, която според китайския хороскоп минава под знака на митичния звяр.
Представители на производителя са заявили, че прототипите дават представа за това как ще изглеждат специални модификации на фирмените модели, които в най-скоро време ще бъдат предложени на купувачите от КНР.
В салона в Пекин ще бъде представена и специален Dodge Dart за китайския пазар, като вероятно ще предлагат модела там под името Fiat Viaggio.


 
Ключови думи:   chrysler, Chrysler 300C, dodge, dodge dart, fiat, jeep, jeep wrangler, viaggio
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте