Chery показва концептуален кросоувър в Шанхай

Общи 18 април 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8010 посещения | без коментари

Chery пусна първите снимки на концептуален кросоувър Beta 5, изпълнен с новата фирмена стилистика. Автомобилът ще дебютира на салона в Шанхай.
Продажбите му започват от 2015 г. В гамата новият модел ще заема място над следващото поколение на Tiggo, чиято премиера също ще се състои в Шанхай.
Серийният Chery Beta 5 ще заеме шасито на Tiggo, а в гамата на двигателите ще влязат два бензинови агрегата. Един от тях – 1,6-литровият силов агрегат с механичен нагнетател, развиващ макс. 150 к.с., а другият – 2,0-литров с макс. мощност 132 к.с. атмосферен.
С облика на новите Chery се заема бивш кадър на Porsche - Хакан Саракогла. Германецът ще оглави дизайнерския център на китайската марка, разположен в Шанхай.
Chery е партньор на Jaguar Land Rover за производството на автомобилите им в Китай. Компаниите в момента изграждат съвместен завод, в който са инвестирани над 1,6 милиарда долара.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте