50 модела KIA ceed комби в жълт цвят „протестираха” из София

Общи 06 юни 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7765 посещения | без коментари

На 4 юни 2013 г. 50 модела KIA ceed комби привлякоха вниманието на столичани. Автомобилите преминаха през централните улици и кръстовища на София. И докато жителите на града прогнозираха как ще завърши протестът на таксиметровите шофьори, се оказа, че появата на внушителната колона от таксита е част от представянето на новата визия на “Yellow Taxi”, които увеличават своя автопарк.
Новата инвестиция на Yellоw Taxi е на стойност над един милион лева, като автомобилите влизат в работен процес след броени дни. Автомобилите KIA ceed комби са окомплектовани с 1,4-литров бензинов двигател, 100 к.с. и 6-степенна механична скоростна кутия. В оборудването на модела са включени климатик, мултифункционален волан с аудиоуправление, USB + AUX входове за външни аудиоизточници, бордкомпютър с управление от волана, LED предни дневни светлини + фарове за мъгла и др. За сигурността се грижат 6 въздушни възглавници, ABS + EBD (Electric Brakeforce Distribution) + HAC (Hill Assist Control), ESC (Electronic Stability Control) + VSM (Vehicle Stability Management). Компанията е направила и специален подбор на шофьорите, които ще обслужват новите автомобили.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте