Щастливец от София спечели голямата награда на Автомобилен салон 2011

Общи 19 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2915 посещения | без коментари

Мартин Радославов Антонов от софийския ж.к. Слатина е щастливият победител в лотарията за голямата награда на Автомобилен салон 2011. Неговото име беше изтеглено сред десетките хиляди други, пуснали талон за участие в играта. Победителят можеше да избира между Ford Fiesta, новата Skoda Fabia Family, Peugeot 207, Renault Twingo или Тoyota iQ. Това са компактни градски автомобили, приблизително сходни като характеристики, разход на гориво и цена. Изборът на г-н Антонов падна върху Ford Fiesta.
Автомобилите за наградата бяха изложени на щанда на TopGear и AUTO BILD в зала 5 на „Интер Експо Център” редом до класики като Cadillac 62 Convertible, Triumph Spitfire MkI, Alfa Romeo Spyder от 1965 г., BMW 502 и Jaguar XK 140 M Coupe от 1955 г. и лимузините на бившия държавен елит, сред които изпъкват ЗИС 110, ЗИЛ 115 и ГАЗ 13 „Чайка”.
Сред другите късметлии е Георги Петров Кръстев от софийския ж.к. Младост 1 Той спечели почивка за двама в Мармарис, осигурена от туристическа агенция Emerald Travel. Другите награди бяха карти за гориво на стойност 40 лв от бензиностанции ЛУКОЙЛ, автокаско от Застрахователна компания УНИКА и моторни масла от Shell Helix.
Юбилейният 20-и Автосалон беше посетен от повече от 50 000 души. Фирмите реализираха и немалко продажби, като сред най-големите „удари” в буквалния смисъл на думата бяха суперлуксозните кемпери на Hymer и Roller Team. Ценители харесаха също Saturn Sky, доработен от Vilner. Екзотиката в синьо, червено и златно беше на щанда на TopGear и AUTO BILD и беше закупена от руснаци.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте