Шести национален събор на Opel другия уикенд

Общи 19 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 16020 посещения | без коментари

Тази година феновете на Opel отново ще имат възможност да се съберат, да премерят силите си и да обменят мисли и опит за любимата марка, на Шестия национален събор, организиран от Opel Клуб България. Съборът ще се проведе на 27 септември на писта „Дракон“ до село Калояново, Пловдивско, и ще бъде в рамките на един ден.
Организаторите ще проведат традиционните си състезания в дисциплините „Опел Спийд Атак“ и „Драг“, както между различните надпревари ще има игри и състезания с участници от публиката, както и представяне на най-новите модели на Opel - Insignia, Country Tourer, ADAM, Zafira Tourer и Astra с най-новото поколение шептящ дизел на марката.
Съборът на Опел Клуб България (ОКБ) се провежда за шести пореден път и събира почитатели на марката Opel от цяла България. Всеки от предишните пет събора на ОКБ е бил посетен от над 1000 почитатели на марката, а състезателните автомобили са били над 50. Повече информация за правилата за участие, както и за организацията на придвижване по градове можете да намерите на сайта на форума www.opelclub.bg

 
Ключови думи:   opel
 

4MATIC за Mercedes V 250 BlueTEC 4MATIC за Mercedes V 250 BlueTEC
19 септември 2014
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте