Цялата истина за Х4 в новия AUTO BILD

Общи 10 април 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4310 посещения | без коментари

Новият брой на списание AUTO BILD България е с екологична насоченост. В сравнително изпитание са противопоставени девет майстора на икономията с различни типове задвижващи концепции. Модерни бензинови мотори се борят за нисък разход с хибридни системи и високоефективни дизелови двигатели. Кой обаче ще се окаже най-изгоден с оглед на покупната цена и съпътстващите шофирането разходи? Продължителен тест разкрива колко надеждна е Skoda Superb 2.0 TSI DSG след повече от 100 000 километра. Дали просторната машина от Чехия е и достатъчно здрава? След редица изпитания нашите експерти излъчиха най-добрите гуми за всеки тип автомобили – от малки до офроудъри.
В рубриката за употребявани коли редакторите са обърнали внимание на Smart Fortwo.Двуместният „мъник“ е добро решение, когато търсите паркомясто в централните градски части. От публикацията ще разберете кои са силните и слабите му места, след като „натрупа годинки“.
Обширно представяне е отделено на BMW X4 - „малкия брат“ на Х6, който скоро ще се появи и като сериен модел. За финал е оставено нетрадиционно сравнение между словашкия суперавтомобил Praga R1и Audi R8 V10 Plus. И още:Актуално: BMW X4 - „малкият брат“ на Х6Новости от автосалона в Ню ЙоркПърви впечатления от Dacia DokkerФейслифт за Skoda SuperbПродължителен тест: Skoda Superb 2.0 TSI DSG Употребявани автомобили: Smart Fortwo

 
Ключови думи:   auto bild, bmw, bmw x4, prag, smart fortwo
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте