Филипинeц си купи F12berlinetta заради LaFerrari

Общи 08 август 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4830 посещения | без коментари

Филипински фен на Ferrari бе принуден да си купи суперавтомобила F12berlinetta, за да увеличи до пет екземпляра колекцията си от автомобили от култовата марка. Тази бройка е необходимото условие, за да получиш възможност да поръчаш новото LaFerrari, от което ще бъдат произведени само 499 бройки. Не знаем каква е сумата, срещу която човекът се е сдобил със суперколата, но това е първият екземпляр, доставен в страната. В Европа цената на F12berlinetta e 270 000 евро, докато LaFerrari струва 1,2 млн. евро.
F12berlinetta е с 6,3-литров бензинов мотор V12 с мощност 740 к.с. Двигателят е съчетан със 7-степенна роботизирана трансмисия с два съединителя. От място до 100 км/ч чудото спринтира за 3,1 сек, а макс. му скорост е 340 км/ч.
Ferrari LaFerrari бе представен официално тази пролет на салона в Женева. Бегачката е с хибридно задвижване със сумарна мощност на системата от 963 к.с. и съчетава 6,3-литров атмосферен двигател V12 с мощност от 800 к.с. и 120-киловатов електромотор. Трансмисията е 7-степенна роботизирана, с два съединителя.

 
Ключови думи:   e 270, ferrari, V12
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте