Фейслифтът на Touareg за 52 125 евро в Германия

Общи 13 август 2014 | Speed-Press.com A- A+ 7780 посещения | без коментари

Обновеният VW Touareg е достъпен за поръчки в Германия на цена от 52 125 евро за базовия 3-литров TDI V6 модел. От VW съобщиха, че цената е леко увеличена заради допълнителни екстри, включени в стандартното оборудване, като биксенон светлини и спирачна система Multi Collision Brake. Версиите с V8 TDI и Hybrid също са получили стандартни LED светодиоди и светлини при завиване.

Екстериорът на Touareg е освежен, включва нови цветови предложения и нови колела. Кабината предлага ревизирани контролери, ново осветление и декори. В Европа най-големият SUV на марката ще предлага четири варианта на задвижване – три дизелови и един хибрид.

Базовият 3-литров TDI V6 турбодизел генерира мощност от 201 к.с., от VW предлагат същия агрегат, но с увеличена мощност до 258 к.с., и топ версията – 4,2 литра V8 турбодизел, генериращ 335 к.с. Touareg Hybrid комбинира 3-литров V6 бензинов агрегат с механичен компресор и електромотор, като общата мощност тук достига 328 к.с.

Компанията предлага специална Terrain Tech версия, която се задвижва от най-мощния V6 TDI и предлага офроуд опции, като електронно контролиран централен диференциал, понижаващи предавки и заключващ заден диференциал.

Всичките дизелови версии могат да се комбинират с пакет Touareg Exclusive, който добавя 20-цолови алуминиеви Talladega колела, анодизирани сребърни релси на покрива и апликации в кабината от премиум дърво.

Фейслифтът на Touareg може да бъде персонализиран и с два R-Line пакета – първия за по-агресивен боди кит, а втория за по-спортен интериор.

 
Ключови думи:   volkswagen
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте