Тунинг от Edo за Porsche 991 Turbo

Общи 12 май 2014 | Speed-Press.com A- A+ 9955 посещения | без коментари

Тунинг професионалистите от Edo Competition правят Porsche 911 Turbo още по-бързо. Топверсията, оборудвана заводски с 3,8-литров 6-цилиндров боксер, получава 70 допълнителни конски сили, както и още 140 Нм. „Напомпаното“ 991 взима на серийното Turbo 0,4 сек при ускорението от 0 до 100 км/ч. Казано в цифри – 2,8 срещу 3,2 секунди. Максималната скорост на тунингованата версия достига 327 км/ч (серийно – 318).
Освен по динамиката хората от Edo Competition са работили и по звука. Новата изпускателна система разполага с елементи от естествена стомана и със спортни катализатори. Ултралеките джанти сa обути в гуми в размер 245 отпред и 305 отзад, а окачването е с 30 мм по-ниско. По желание на клиента компанията може да промени и интериора, както и екстериора на машината.

 
Ключови думи:   Тунинг
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте